Abonnementsartikel

Ny sostald med mange spændende tiltag slog dørene op.

Fredag den 2. oktober blev der afholdt et åben stald arrangement hos Brian Nielsen i Vejen, hvor han har fået opført en ny farestald til løsgående søer. Løsgående søer i farestalden er ikke længere noget særsyn, og der er efterhånden mange forskellige stityper at vælge imellem. Men Brian Nielsen er ikke en helt almindelig bygherre, for hver en lille detalje i stalden er nøje gennemtænkt, og flere elementer i stiudformningen er nogle han selv har fået tilføjet. Faktisk er der så mange nye elementer i den nye sti, at den har fået sit eget navn, og Brian Nielsen har derved været med til at udvikle en helt ny sti i samarbejde med Gråkjær samt Jyden, som er firmaet bag farestierne.

- Efter åben stald arrangementet fik vi gjort stalden ren og sat grise ind, og allerede her i denne uge (41-red) får vi de første faringer, siger Brian Nielsen.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.