Abonnementsartikel

Det vindende hold i Vinterhvede Cup 2015 havde egentlig trukket sig fra konkurrencen efter en udfordrende start i efteråret, men de kom stærkt tilbage efter en tilpasset strategi.

Udgangspunktet i efteråret var ikke det bedste for Knud Christensen, Viftrupgård, Spjald og Christian Hvelplund, Vestjysk Landboforening, som er dette års vindere af Vinterhvede Cup 2015. De udgjorde hold 2, og en dårlig fremspring efter såning samt en parcel præget af få planter satte tankerne i gang hos de to, om det reelt var realistisk at gøre sig nogen forhåbning om at gøre sig gældende i konkurrencen.

De var det hold, som havde valgt den laveste udsædsmængde med 92,6 kg i sorten Torp. En strategi, de begge mente, ville kunne lykkes på jorden hos Ytteborg forsøgsstation.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.