Lyt til artiklen:

Danish Crown klar med pålægsserie

00:00
Hastighed: ???x
01:21

Rullepølse, spegepølser og hamburgerryg er nu blevet en del af Danish Crowns økologiske produktion. Det sker i deres økologiske afdeling, Friland, der nu udvider sit økologiske udvalg med sit første økologiske pålægssortiment.

- De færreste ved det, men rugbrød med pålæg er faktisk det flest danskere spiser til aftensmad hver dag, så præcis lige som når danskerne laver boller i karry eller hakkebøf, er vi i Friland nu klar med et kvalitetsprodukt til den voksende gruppe af danskere, som ønsker at spise økologisk, siger Søren Tinggaard, der er vice president i Danish Crown med ansvar for Friland i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Siden 2011 er omsætningen på økologiske fødevarer i danske detailbutikker næsten tredoblet, og udbuddet af økologiske varer bliver større og større, viser den seneste markedsrapport fra Økologisk Landsforening.

DC lukker forædling til tyske supermarkeder

Se også:

DC lukker forædling til tyske supermarkeder

- Det er vores målsætning, at vi med vores nye pålægsserie i løbet af få år skal have en markedsandel på fem procent af det samlede pålægssalg i den danske dagligvarehandel. Det er ambitiøst, men vi mærker stor opbakning fra forbrugerne, og jeg er sikker på, at Frilands brand kan gøre en forskel, siger Søren Tinggaard.