Abonnementsartikel

ColindAgro, der varetager salgsagenturet for en række produkter til den grønne sektor i Danmark og derudover importerer frontlifte, jordbehandlingsmaskiner og diverse ekstraudstyr til Laforge-traktorer, introducerer i forbindelse med årets dyrskuer en ny model af Mammen Vejhøvle.

M1 GLB er navnet på den nye model, der betegnes som vejhøvlen til opgaver, hvor man ønsker at bruge ATV’er eller lignende.

Artiklen fortsætter efter annoncen

M1 GLB leveres komplet med el-løftecylinder, ledninger og kontakter lige til at montere.

Den nye model kan desuden leveres som liftophængt eller til minilæsser. Fælles for alle tre versioner er, at arbejdsbredden er 1,60 meter og vægten er omkring 210 kilo.

Stigende interesse

Med den nyeste model består programmet af Mammen vejhøvle nu af ni modeller, som alle kan leveres med forskelligt udstyr.

- Det vil altid være muligt at finde den model, der skal til for at løse den ønskede arbejdsopgave, siger Bjarne C. Mikkelsen, ColindAgro, og han oplyser, at interessen for vejhøvle er stærkt stigende.

- En bred vifte af brugere inden for sommerhuse, godser, landmænd og private har set hvilken fordel, der er ved at pleje grusveje, og derved spare omkostninger, siger Bjarne C. Mikkelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der vil være mulighed for at se hele programmet og ekstraudstyr til de forskellige modeller på årets dyrskuer - første gang på Roskilde Dyrskue og på Landsskuet i Herning.