Abonnementsartikel

Lean er ofte med til at skabe mere struktur på arbejdsrutinerne i stalden og kan derfor medvirke til bedre produktionsresultater.

Ensartet og struktureret pasning af dyrene på din bedrift er en vigtig i stræben efter bedre produktionsresultater. Strukturering af arbejdsprocesser via Lean kan hjælpe dig til mere stabil produktion med færre udsving i produktionsresultater.

Der indgår mange værktøjer i Lean-værktøjskassen - hvor de fleste nok har hørt om Lean-værktøjerne tavlemøder og SOP (Standard Operationel Procedure). Værktøjer som hjælper leder og medarbejdere til en mere struktureret og effektiv arbejdsdag med bedre overblik. Helt basale værktøjer i DMS samt fokus på lavpraktisk strukturering kan dog også være et skridt ud i Lean - strukturering og produktionsstyring på bedriften.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.