Abonnementsartikel

Mens Danish Crown og Tican afskediger medarbejdere, så holder man skansen på Danish Meat Company i Vrå. Her slagter man fortsat 7.000 grise om ugen, og slagteriet beskæftiger på nuværende tidspunkt 145 medarbejdere – og der er ingen fyringer i vente.

- Vi slagter 7.000 grise om ugen, og det tal forventer vi at holde. Vi er ikke ramt af den generelle nedgang i branchen, men er som alle andre under pres for at kunne give leverandørerne en højere afregning. Omvendt mener jeg, at det er positivt, at vi – som nyt slagteri – kan holde status quo, siger Carsten Sørensen, direktør hos Danish Meat Company, på Nærings- og Nydelsesmiddelarbejder Forbundets hjemmeside.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Slagteriet slog dørene op i 2006 og har miljøgodkendelse til at slagte 10.000 svin om ugen. Men de 7.000 slagtninger er et fint tal, vurderer direktøren.

- De 7.000 slagtninger giver os plads til at vokse med leverandørerne, vurderer han.