Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
Tilføj til lytteliste
På lytteliste
Tilføj til lytteliste
Lyt til artiklen:
Noteringen for kødkvægskrydsninger stiger
Der er flere, der bruger kødkvæg på malkekvæg, og det betyder, at over 50 procent af de slagtede kalve i Dansk Kalv er kødkvægskrydsninger.
Det betyder, at værdien på råvarerne fra slagtekalveproduktionen stiger, og derfor hæver Danish Crown Beef noteringen fra formklasse 8 og opefter med 25 øre pr. kg.
Den højere kvalitet i råvarerne har blandt andet været med til at øge salget af Gastro Kalv, som er udvalget kødkvægskrydsninger fra Dansk Kalv produktionen.
Gastro Kalv er ifølge Danish Crown Beef et stærkt brand i foodservice, hvor kvalitet er en eftertragtet vare. Særligt har Danish Crown Beef mærket en solid interesse for Gastro Kalv under efterårets messer for Foodservice, som er veloverståede. Her har kunderne vist god appetit på konceptet, hvor de to velfærdshjerter kombineret med ensartet høj kvalitet har været samtaleemnet.
- Gastro Kalv er efterhånden blevet et rigtigt stærkt brand, når vi taler kalvekød med vores kunder inden for Foodservice, og vi mærker derfor en øget efterspørgsel på mange af produkterne og delstykker, siger salgsdirektør i Danish Crown Beef, Henning Sønnichsen.

