Lyt til artiklen:

Fødevarebranchen mødes om fremtidens udfordringer og tendenser

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Teamet på årets udgave af Fødevaredagen er ansvarlighed i værdikæden. Flere eksperter fra fødevarebranchen holder oplæg, der skal gøre deltagerne klogere på de nyeste tendenser, udfordringer og muligheder i fødevarebranchen.

- Selvom det er en turbulent tid for mange i fødevarebranchen, og der er mange nye udfordringer, der skal håndteres, er det en særlig glæde at kunne stoppe op og mødes om nye indsigter og fremtidsudsigter for den danske fødevaresektor, siger Mette Gammicchia, der er afdelingschef for Marked og Ernæring i Landbrug & Fødevarer i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Også administrerende direktør for Landbrug & Fødevarer, Merete Juhl, deltager til Fødevaredagen, hvor hun ser frem til en vigtig dag med gode debatter om fødevareerhvervet.

Opbakningen til økologiske varer er tilbage

Se også:

Opbakningen til økologiske varer er tilbage

- Det er langt fra hver dag, at vi mødes i foodservicesektoren, men når vi gør, er det vigtigt, at vi sammen sætter fokus på de store emner og dagsordener, der er en del af vores erhverv. Som en del af samfundskontrakten er det vores opgave at løfte den meget vigtige opgave at producere fødevarer. Vi skal stå ved vores 'licens til at producere' og fortsætte med at sætte fokus på vores rolle I samfundet, siger hun.

Det er 21. år i træk, at branchen samles til Fødevaredagen, og i år er det på Hindsgavl Slot.