Abonnementsartikel

Høsten er en travl tid. Nogle år særligt fordi der skal høstes mellem bygerne. Det er den tid på året, hvor resultatet af det gode forarbejde skal bære frugt.

Travlhed kan betyde, at tingene oftere går galt. Det er lange arbejdsdage. Der er mange mennesker og mange maskiner i gang. Nogle gange går tingene ikke helt som ønsket. Så skal der træffes hurtige beslutninger og måske laves nødløsninger. Og så stiger risikoen både for mennesker og ting.

Høsten er en højrisikotid for forsikringsselskaberne. Enten fordi der i meget tørre perioder opstår markbrande med omfattende skader på afgrøder og maskiner, eller fordi der i våde perioder skal tørres korn- og frøafgrøder og halmen ikke altid høstes med den optimale vandprocent, og derfor brænder sammen og forårsager selvantændelse.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.