Abonnementsartikel

Ved at have et klart mål og strategi for grovfoderproduktionen opnår man den bedste kvalitet af sit grovfoder - gevinsten er, at det giver meget mælk.

God kvalitets grovfoder kan ikke erstattes, det skal laves, og der skal være nok af det. Som landmand har man selv den direkte indflydelse herpå, da man er beslutningstageren på dagen, hvor de enkelte græsslæt skal tages.

Da græs skal tages ad flere omgange, er det ofte her, de største udfordringer findes. Vigtigst af alt er at være tro mod den strategi, man selv har været med til at lave. Det ses ofte, at når første slæt er taget rettidigt i forhold til ønsket kvalitet, at strategien er afgørende for, at også de efterfølgende slæt bliver lettere at få taget efter det mål, der er sat på den enkelte ejendom.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.