Lyt til artiklen:

HCP lander CNH-aftale til sit norske forhandlernetværk

00:00
Hastighed: ???x
02:22

For nyligt kom det frem, at Moni Worldwide fra 2025 overtager importen af Deutz-Fahr i Norge fra HCP.

Nu melder HCP så til gengæld, at man fremover bliver importør af Case IH, New Holland og Steyr til det norske marked. Det skriver Traktor.no.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Nu indtager danske Moni Worldwide også Norge og Finland

Se også:

Nu indtager danske Moni Worldwide også Norge og Finland

Hos HCP ser man frem til at tilbyde de norske forhandlere en mere komplet produktportefølje, idet aftalen med CNH omfatter hele paletten af produkter.

Distributionen af Krone, MultiOne, Iseki og Bogballe fortsætter som hidtil.

- Vi ser på det som et stort løft for både HCP og vores forhandlere. Case IH, New Holland og Steyr har et meget bredt produktmiks, og den høje kvalitet på produkterne, og det meget gode servicesystem har gjort det muligt for disse mærker at opnå en markedsposition i hele verden. HCP ser frem til, i samarbejde med vore partnere og vore forhandlere at forstærke og udvikle markedspositionen for Case IH, New Holland og Steyr på det norske marked til fordel for både eksisterende og nye kunder af alle tre mærker, siger Lars Wear, administrerende direktør for HCP Norge, til mediet.

En stor milepæl

Hos forhandlernetværket HCP-Ringen, er man meget tilfreds med den nye aftale med CNH.

- HCP-Ringens forhandlere har indset, at repræsentation af CNH i Norge vil styrke og komplementere en allerede god produktportefølje, siger Roy Solberg, formand for HCP-Ringen, i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lavede kassen på parallelimport: Nu satser Thomas alt på Deutz-Fahr

Se også:

Lavede kassen på parallelimport: Nu satser Thomas alt på Deutz-Fahr

Han har også en melding til Deutz-Fahr kunderne.

- Det er sørgeligt at stoppe salget af Deutz-Fahr, et produkt vi har været stolte af at repræsentere. Det er meget vigtigt for os at understrege, at kunder som har købt traktorer af os vil få al den hjælp og service, de har brug for, så længe, de har brug for det, siger Roy Solberg, der ser frem til at starte et nyt kapitel med CNH.

- CNH er en af verdens største traktor-producenter og det er en stor milepæl, at et landsdækkende forhandlernetværk overtager salg og service af CNH i Norge. Vi glæder os til at gå i gang med opgaven, siger Roy Solberg.