Lyt til artiklen:

Vejret aflyser populært træk i Sdr. Hygum

00:00
Hastighed: ???x
01:40

Der er gennem de seneste måneder faldet helt ekstraordinært store mængder regn over området ved Sdr. Hygum - så med en stævneplads, der bogstaveligt talt står under vand og med udsigt til endnu mere regn i prognoserne, er der desværre ingen mulighed for at afvikle dette års Night Powerpull i Sdr. Hygum, det meddeler bestyrelsen for trækket.

Bestyrelsens beslutning om at aflyse Night Powerpull 2024 allerede på nuværende tidspunkt, indebærer mange hensyn og overvejelser. Mest af alt handler det om rettidig omhu og et stort ønske i bestyrelsen, om at tage mest muligt hensyn til alle involverede parter.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pullerne: På podiet ved Europas største Tractor Pulling stævne

Se også:

Pullerne: På podiet ved Europas største Tractor Pulling stævne

- Når vi står i denne situation, med et stævne af denne størrelse, er der mange interessenter, der skal have mulighed for at reagere på aflysningen, inden omkostningerne tager fart. Vi har i bestyrelsen taget en ansvarlig beslutning i rette tid og med henblik på at tilgodese alle de deltagende teams, vore sponsorer, leverandører, sikkerhedspersonalet og ikke mindst alle vore frivillige medhjælpere, skriver bestyrelsen.

Desuden lægger bestyrelsen vægt på de økonomiske overvejelser, og selvom man i år ikke kan gennemføre den traditionelle udlodning af overskud tilbage til lokalområdet, har man med aflysningen sikre sig, at man har et fundament til at starte igen i 2025.

i 2023 beløb udlodningen sig til 172.000 kroner.

René har en bomstærk Deutz 9006: De fleste skyder den til over 1000 heste

Se også:

René har en bomstærk Deutz 9006: De fleste skyder den til over 1000 heste