Lyt til artiklen:

Stor interesse for ny modulhytte til kalve

00:00
Hastighed: ???x
02:08

For første gang viser staldmæglerne deres nye modulhytter frem. Det sker på årets Landsskue i Herning.

- De er blevet rigtig godt modtaget, og jeg kan mærke, at det er noget folk rigtig gerne vil have. Vi har virkelig oplevet en god efterspørgsel, og vi har allerede sendt mange tilbud afsted, siger Klaus Nielsen, der ejer Staldmæglerne sammen med sin bror, Lasse Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fordelen ved de nye modulhytter er, at de kan forlænges i det uendelige. Modulerne er lavet i flere udgaver; en i fire gange fire meter og en en i fire gange seks meter.

rich-media-2
Klaus Nielsen, er medejer af Staldmæglerne, der holder til i Brørup. Foto: Marie Linddahl

- Vi har lavet dem fordi, vi har fået mange forespørgsler fra landmænd på det, da de har manglet, at man kan forlænge dem. Andre hytter står side om side i en lang række, hvor der både er spildplads og brug for mange flere vægge. Modulhytterne er bygget sammen i et langt stykke, så du sparer både plads og vægge og får et hytte, der er sammenhæng i hele vejen, forklarer Klaus Nielsen og påpeget, at det betyder, at prisen bliver lavere, da der ikke skal bruges vægge i siderne hver gang.

Han fremhæver også, at modulhytterne især er til kalve, men også kan bruges som kælvningsbokse, da de opfylder størrelseskravene til det.

rich-media-3
Staldmæglerne viser de nye modulhytter frem på Landsskuet. Foto: Marie Linddahl

Store forventninger

Staldmæglerne selv udviklet designet til staldhytterne og har deres egen produktion i Slovenien.

- Der er set noget lignende på markedet før, så det er ikke raketvidenskab, men på vores hytter har vi taget mere udhæng på, og det er der mange, der godt kan lide; både for medarbejderne, for dyrene og foderet, siger Klaus Nielsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Modulhytterne kan nemt forlænges, da man kan flytte sidevæggen og sætte et ekstra modul ind. Pressefoto

Modulhytterne bliver produceret med en jernkonstruktion i galvaniseret stål, og siderne er enten lavet af PVC eller vandfaste træplader. Tagplader med anti-kondens belægning, og højden i kip er 3,2 meter.

- Vi har lavet rigtig mange tilbud på modelhytten her på Landsskuet, så jeg forventer, at vi kommer til at sælge rigtig mange af dem.

rich-media-6
Staldmæglerne har allerede leveret de første modulhytter. Pressefoto