Lyt til artiklen:

Holmsland Maskinforretning håber på underskrevne slutsedler på Landsskuet

00:00
Hastighed: ???x
01:31

Martin Mikkelsen er ny mand i front for Holmsland Maskinforretning på Landsskuet. Han har været afdelingsleder og sælger siden marts.

- Vi har været lidt skeptiske på grund af vejret, men mange af dem, vi kender, har været forbi, så er dejligt, og det har været en god dag, siger Martin Mikkelsen, der også påpeger, at børnene også altid er trofaste gæster.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Trods regn og blæst, så har der været interesserede forbi maskinforretningens stand.

rich-media-2
Holmsland Maskinforretning har taget mærkerne Valtra, Pöttinger og Concept Agri med til årets Landsskue. Foto: Marie Linddahl

- Vores forventninger er, at vi får snakket med dem, vi kender, så vi har noget at arbejde videre med i det næste stykke tid. Jeg håber, vi kan få skrevet nogle slutsedler her, men som det er nu, hvor markedet er lidt presset, så er vi bare glade for, at folk kigger forbi og får en snak.

rich-media-3
Traktoren fra Valtras S-serie er det helt store trækplaster hos Holmsland Maskinforretnings stand. Foto: Marie Linddahl

Stort trækplaster

Maskinforretningens trækplaster i år er S-serie-traktoren, der til dato er den største Valtra-traktor, der har fået nyt design, 420 heste og en 8,4 liters motor med rent adblue-system.

- Det er en af de allerførste traktorer, der er kørt ud fra samlebådet på fabrikken i Finland, så den er spritny, siger Martin Mikkelsen.

Tidligere blev Valtras topmodel produceret på en af kollegaernes fabrik i Frankrig.

rich-media-5
S-serie-traktor fra Valta. Foto: Marie Linddahl