Lyt til artiklen:

Danmarkspremiere på ny Silo-Space2 vogn

00:00
Hastighed: ???x
02:18

- Det lå ikke lige i kortene, at der skulle en helt ny vogn med til Landsskuet i Herning, og jeg vidste det faktisk heller ikke. Men da lastbilerne kom, var den med, og det giver da lige det sidste krymmel på vores første messe som fuldline Joskin-importør, når man har sådan en ny vogn med, siger Mathias Larsen, der er ejer af MS Maskiner.

rich-media-1
Den nye Joskin Silo-Space2 480D vil stadig være med sine næsten 48 m3 volume med de 300 mm hydrauliske overbygninger. Foto: Esben Henneberg.

Joskin Silo-Space 480D er en populær vogn, og det gør det ikke mindre interessant, at den helt nye vogn er en ny version af Silo-Space 480D i version 2.2, som Joskin kalder den.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Solid bundkædevogn med lavt tyngdepunkt og høj kapacitet

Se også:

Solid bundkædevogn med lavt tyngdepunkt og høj kapacitet

- Den står her med alle opdateringerne, men også som de danske kunder kender i forvejen på den nu gamle 480D 2,1 version, i en Danish Edition. Det er 710/50R30.5 dækmontering, medløber Boogie, 300 millimeter hydraulisk overbygning og 360 grader LED-arbejdslys er nogle af tingene, der også er med på den nye Silo-Space2 480D version 2.2, siger Mathias Larsen.

rich-media-4
I fronten kan man se det nu hydrauliske træk og den nye forsmæk. Foto: Esben Henneberg.

Ny ramme opbygning

Den nye 2.2-version har store opdateringer, såsom en helt ny fuldgalvaniseret bund. Nu er det ikke kun chassiset, men også bunden, der er galvaniseret. Alle hjørne-/sidestolper er nu boltet på for at gøre det nemmere at udskifte eller rette ud, hvis uheldet er ude.

Der er kommet hydraulisk affjedret træk, og hele forsmækken er lavet om. Den har fået en anden vinkel, så mindre materiale ligger fast tilbage ved aflæsning. Det er faktisk en helt ny rammeopbygning af vognen, der er lavet, hvilket ifølge Mathias gør det til en stor opdatering af den nye 2.2-version.

rich-media-5
Galvaniseringen er kommet helt op til bunden nu, og de nu boltede hjørne/side stolper. Foto: Esben Henneberg.

Der er nyt i bagenden, hvor lyset er flyttet op på bagsmækken. Kofangeren er hydraulisk, og der er gjort klar til at sætte træk bag på vognen, så der er noget at trække i til eksempelvis majssæsonen.

Traditionsrig bundkædevogn fra Joskin

Se også:

Traditionsrig bundkædevogn fra Joskin

- De er klar til levering i dag, og de første bestillinger er allerede rullet ind, så kom forbi på Landsskuet og få bestilt en, slutter Mathias Larsen.

rich-media-8
Bagenden er med ny lys, kofanger og mulighed for træk i bagenden. Foto: Esben Henneberg.