Lyt til artiklen:

Ny direktør startet hos Thorsens Chipskartofler

00:00
Hastighed: ???x
01:51

I over et halvt år har Thorsens Chipskartofler været på jagt efter en, der kan overtage direktørposten hos den 38 år gamle virksomhed, som Erik Thorsen stiftede.

Fra i dag, den 1. juli, er det planlagte generationsskifte gennemført, og Jacob Roland Pedersen er startet som administrerende direktør. Det oplyser Thorsens Chipskartofler på LinkedIn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jacob Roland Pedersen er 52 år og bor i Vejle. Han har en baggrund som direktør for kyllingeproduktion i Danpo og som administrerende direktør i Rokkedahl Food.

- Da Jacob ikke har noget forhåndskendskab til chipskartofler eller branchen i øvrigt, er der forud for hans tiltræden, som direktør en introduktion til virksomheden, hvor hele organisationen deltager i at give Jacob bedst mulig indsigt, oplyser virksomheden.

rich-media-2
Erik Thorsen stiftede Thorsens Chipskartofler i 1986. Foto: Marie Linddahl

Erik Thorsen fortsætter derfor som ansat i virksomheden i 12 måneder endnu, hvor han skal hjælpe den nye direktør i gang som supervisor, i det omfang dette ønskes.

- Alle har virkelig yder en stor indsats for at få mig tunet ind på denne unikke højværdiproduktion. Thorsens Chipskartofler er en særdeles spændende virksomhed, som ejes af kompetente leverandører, og som i samarbejde med kunderne har opbygget et unikt koncept for højværdiprodukter. Jeg glæder mig til at komme dybere i arbejdet og skal naturligvis både møde kunderne og aktionærer i den nærmeste fremtid, siger Jacob Roland Pedersen.

Erik Thorsen stiftede virksomheden i 1986 på sin gård ved Sunds, og han håber nu, atden grundlæggende kultur og koncept kan fastholdes samtidig med at den løbende udvikling fortsætter.

rich-media-4
Thorsens Chipskartofler er i dag den eneste chipskartoffel-producent i Skandinavien og blandt de fem største producenter i Europa. Foto: Marie Linddahl