Lyt til artiklen:

John Deere er klar med ny traktorserie

00:00
Hastighed: ???x
02:29

Fra den kompakte 6M 95 til den stærke 6M 250, der fås i forskellige rammestørrelser, giver John Deeres nye M6-traktorserie nu endnu flere valgmuligheder for landmænd. 6M-traktorserien består nu af 17 modeller, herunder 10 modeller på mere end 150 hk.

- Det nye design og de nye styrefunktioner, som vi tilbyder på tværs af alle modellerne, giver mulighed for intuitiv og enkel betjening af traktoren, siger Philippe Steinmann, der er produktmarketingchef for 6M-traktorerne i Europa i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Producenten oplyser, at det især er værd at lægge mærke til den 4-cylindrede 6M 150 med mange hestekræfter og den opgraderede 6M 145 med seks cylindre.

rich-media-2
Oversigt over modeller. Grafik: John Deere

- Det giver landmændene en bred vifte af muligheder, der opfylder deres specifikke behov og præferencer, siger Philippe Steinmann.

6M 230- og 6M 250-modellerne med den ekstra store akselafstand på 2900 millimeter udvider desuden sortimentet i den øverste ende.

John Deere introducerer to nye rystermejetærskere

Se også:

John Deere introducerer to nye rystermejetærskere

- Alle modeller er udstyret med en 4,5- eller 6,8-liters motor der har op til 20 hk (nominel effekt) med intelligent effektstyring (IPM) i forbindelse med transport eller ved anvendelse af kraftudtaget, står der i pressemeddelelsen.

Desuden kan alle 6-cylindrede 6M-modeller efter tilvalg udstyres med større hydraulikpumper, der yder 155 l/min eller op til 195 l/min, hvilket sikrer maksimal produktivitet med større redskaber.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-5
Alle modeller er udstyret med en 4,5- eller 6,8-liters motor der har op til 20 hk (nominel effekt) med intelligent effektstyring (IPM) i forbindelse med transport eller ved anvendelse af kraftudtaget. Foto: John Deere

John Deere påpeger, at flere og større dækvarianter giver en større kontaktflade på marken og reducerer jordpakningen. For at sikre intuitiv håndtering og styring af traktoren har den nye 6M-serie brugertilpassede styrefunktioner samt en ny hjørnestolpeskærm, der er større og helt grafisk, så landmændene kan lave endnu flere traktorindstillinger end før.

- Denne kombination af kræfter, nyttelast, hydraulisk ydeevne og mulighed for forskellige aksler gør modellerne i 6M-serien til et pålideligt og effektivt valg for landmænd, der er på udkig efter højtydende og fleksible traktorer, der giver stor komfort og samtidig er så brugervenlige som muligt, siger Philippe Steinmann.