Lyt til artiklen:

Washpower udvider med datterselskab i Frankrig

00:00
Hastighed: ???x
02:03

I forbindelse med et planlagt generationsskifte hos Washpower's franske distributør, ID1PORT, har Washpower opkøbt 80 procent af virksomhedens aktier.

Aftalen inkluderer den fortsatte involvering af den tidligere ejer, Christian Lescouezec, som vil forblive i virksomheden i seks måneder, for at sikre en gnidningsfri overgang, skriver Washpower i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derudover vil virksomhedens to andre interessenter, Olga Le Jeune og Pierre Pronost, der hver får 10 procent af aktierne, fortsætte deres roller i organisationen.

Christian Lescouezec, tidligere ejer af ID1PORT, fremhæver de positive konsekvenser for både medarbejdere og kunder hos ID1PORT.

Han forsikrer interessenter om, at ID1PORT som blev etableret for syv år siden, vil fortsætte med at operere i Frankrig, nu blot under Washpower's ejerskab.

Strategisk udvidelse

Peter Tipsmark, CEO for Washpower, har gennem hele processen understreget den strategiske betydning af det franske marked og udtalt, at Frankrig har stor værdi for Washpower's aktiviteter.

Gennem de seneste syv år har ID1PORT effektivt udviklet markedet indenfor vaskerobotter til landbrugssektoren, ved at sælge Washpower's vaskerobotter med stor succes, skriver virksomheden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med opkøbet af den franske distributør vil Washpower sikre kontinuitet for eksisterende kunder og samtidig udnytte ekspansionen til fremtidige vækstmuligheder på tværs af forskellige segmenter i Frankrig.

Desuden har Peter Tipsmark annonceret planer om yderligere to ansættelser inden for det nyetablerede datterselskab i Frankrig.

- Hos Washpower ser vi frem til at fortsætte arbejdet med at levere pålidelige vaskeløsninger til vores franske kunder og styrke vores tilstedeværelse i Frankrig yderligere, siger Peter Tipsmark, CEO for Washpower.