Lyt til artiklen:

Stort åbent hus med nyt staldinventar i nyt showroom hos Skiold

00:00
Hastighed: ???x
01:49

Skiold Group, der blandt producerer inventar til svinestalde, er klar til at præsentere et opdateret og nyudviklet design på deres inventar til svinestalde.

Det sker, når de slår dørene op til deres helt nye showroom i Ikast og inviterer til åbent hus i dag, tirsdag.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- Forventningerne er, at der kommer mange og ser det nye showroom med det nye inventar, da vi jo har snakket om det i lang tid, og nu kan man fysisk komme og se, hvordan det ser ud, siger Peder Krøjgaard, der er salgsmanager for Skiold Groups inventar.

rich-media-2
Peder Krøjgaard er blevet ansat i forbindelse med lanceringen af det nye staldinventar. Foto: Marie Linddahl

Til dagens åbent hus vil der være rundvisninger i det nye showroom på La Cours Vej i Ikast.

- Jeg glæder mig til at vise det nye frem og vise det visuelle udtryk, hvor materialerne er hvide. Det nye inventar har simpelthen et andet udtryk, end det vi er vant til at se på. Showroom er centreret omkring det nye inventar, men vi vil også gerne vise hele vores pakke frem der.

Inventaret er af glasfiber har været undervejs i halvandet år, og Peder Krøjgaard er blevet ansat i forbindelse med lanceringen.

- Når man kommer med noget nyt på markedet, skal der altid noget tid til at få det rullet i gang og skabe tillid om produktet. Vi har haft det med rundt i stort set hele verden, og både i Danmark, Østeuropa og Asien har der været positive reaktioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

rich-media-4
Det nye staldinventar er lavet af glasfiber. Foto: Marie Linddahl

Udover rundvisninger vil der også være oplæg om fremtidens farestier med Vivi Aarestrup Moustsen, der er chefforsker fra Seges og fokus på kornrensning og mykotoksiner og digitale løsninger.

Dagens åbent hus er fra 13.00 til 20.00 og foregår på Skiolds adresse i Ikast.