Vi er verdensmestre i produktion af svinekød uden rester af antibiotika ? og det skal vi blive ved med at være. Den position giver nemlig dansk svinekød en stærk position på eksportmarkedet ? særligt i Rusland.

Det er vigtigt at fastholde den stærke position, som dansk svinekød har, og derfor sætter artiklen fokus på, hvordan man undgår rester af antibiotika i kød og beskriver de forbedringer, der er på vej i overvågningen. Begge dele har betydning for danske svineproducenter.

Tilbageholdelsestider skal overholdes

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.