sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Kverneland Roc S-serien - pick-up rive

00:00
Hastighed: ???x
04:11

Tunge afgrøder kan rives effektivt med højere kapacitet på grund af bæltetransport. Rullefunktionen er designet til våde, korte afgrøder, hvilket gør den velegnet til alle afgrøder og forhold, selv i udfordrende situationer.

Takket være den helt tilpassede pickup-enhed er maskinen perfekt egnet til disse forhold. Denne enhed kan arbejde i både tørre og våde afgrøder. For at skabe ekstra frihøjde uden at trykke på de følsomme blade kan den ophængte valse nemt løftes ud af kabinen. Ud over valsen har den standardmonterede pickup med 6 stænger en højere kapacitet under vanskelige forhold. Det enkelte bælte med et innovativt design på tværstængerne sikrer et jævnt afgrødeflow og uafhængighed, uanset om det er et kort sidste snit eller tørt halm.

Kverneland Roc S-serien er designet til maksimal fleksibilitet under alle afgrødeforhold og tilbyder arbejdsbredder fra 3,8 m til 10 m.

Produkt range:

Kverneland Roc 1038 S

Front- og bagmonteret pick-up rive

3,8 m arbejdsbredde

Kverneland Roc 1073 S

Bagmonteret, 2 bælte pick-up river

Variabel arbejdsbredde, 5,95 m til 7,3 m

- Arbejdsbredde i side eller midten

Kverneland ROC RS 1000

Bagmonteret pick-up rive med høj kapacitet

10 m arbejdsbredde i sideudlevering

Features:

Unique Belt Drive

- Bæltet drejes af tandhjul på venstre og højre side

- Ingen rulle kan glide eller samle snavs

- Båndet har glasfiberforstærkede tværstænger til høj friktionstransport af tunge og lette afgrøder

Ground Following System

- Fire store gummihjul med fjederophæng under hver pickup sikrer en perfekt jordfølgning.

- Ekstra slæbesko beskytter pickuppen i tilfælde af meget dybe spor.

- Tandemhjulene ødelægger ikke græsset, og de kræver ikke særlig opmærksomhed i stenede områder.

Manøvredygtighed

- Pick-up riven er designet til at fungere i en lille mark takket være muligheden for at dreje tæt på forageren

- Tilpasningsevne til at arbejde under alle forhold

- Mulighed for at gøre brug af traktorer med stor manøvredygtighed

Elektronisk system

- En intuitiv kontrolenhed styrer alle vigtige funktioner.

- Valgfrie funktioner som automatisk stop af båndet, når maskinen løftes for at sikre en ren afslutning af skårlægningen kan aktiveres fra terminalen

rich-media-1
.

Kverneland ROC RS 1000

Kverneland ROC RS 1000 er designet til professionel brug og tilbyder et revolutionerende rivesystem med minimal trækkraft.

Det innovative pick-up system med seks rækker fjedre gør det muligt at løfte afgrøder til overførsel til et transportbånd i modsætning til traditionelle river, der trækker afgrøden på jorden til skårene.

ROC RS 1000 kan betjenes med en 100 hk traktor, resulterer i optimeret arbejdstid, reduceret trækkraft under høst og ensartet og skånsom skårproduktion.

3-pick-up design giver mulighed for perfekt terræntilpasning, hvilket gør den tilpasselig til at arbejde under forskellige markforhold, såsom bakker eller små marker. Dette adskiller den fra andre tilgængelige systemer på markedet.

Takket være dens 10 m arbejdsbredde er Kverneland ROC RS 1000 rive også velegnet til at lægge på skår, hvor afgrøden allerede er høstet.

Derudover er det den eneste rive på markedet, der giver mulighed for delvis eller fuldstændig foldning i tilfælde af et eksisterende skår eller en mindre arbejdsbredde pga. krav til afgrødevolumen.