Lyt til artiklen:

Horsens byder indenfor til Danmarks ældste dyrskue

00:00
Hastighed: ???x
01:56

Horsens Dyrskue melder om stigende interesse for dyreudstillingen og ikke mindst stand udstillingen, som vil fylde hele dyrskuepladsen.

I år vil der på pladsen være omkring 77 heste, 80 kødkvæg og 60 malkekvæg samt 15 får. Så der bliver fyldt godt op i de gamle stalde fra 1948, hvor stemningen er den rene Morten Korch Idyl, skriver Horsens Dyrskue i en pressemeddelelse.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Pladsen vil være fyldt med aktiviteter lige fra kaninhop, grisevæddeløb, pony ridning, klipning af får, laser skydning samt stort madtelt med mulighed for en rigtig lækker middag til overkommelige priser.

Der vil også være et gratis legeområde "Bondegårdsland" hvor de mindre og barnlige sjæle kan slå sig løs i halmborgen, kører bane for pedaltraktorer m.m. Udover bedømmelse af dyrene i den store ring, vil der være forskellige aktiviteter for publikum med både hesteshow og fremvisning af veteran traktorer.

Maskinhandlere tilbage på pladsen

Bestyrelsen er glade for at de i år kan byde velkommen til både nye og tidligere stand udstillere. Særligt er de glade for igen at have de store maskinudstillere tilbage på pladsen, da der i år vil være både Dansk Maskincenter, Yding Smedie & Maskiner, Nellemann samt AP-maskiner.

Der vil være et bredt udvalgt fra store maskiner til minilæssere og øvrigt have/park udstyr, så både den professionelle landmand kan slå en handel af på en traktor i millionklassen, samt det lidt mindre grej til hobbysegmentet eller parcelhusejeren, hvor man kan få alt i udstyr til haven og værkstedet. Derudover vil der være et stræde med mindre gårdbutikker og lokale fødevareproducenter, skriver arrangørerne bag dyrskuet.