Lyt til artiklen:

Almas i Aalborg skal sælge Deutz-Fahr

00:00
Hastighed: ???x
02:07

Almas Park og Fritid fra Aalborg har fået forhandlingen af mindre traktormodeller fra Deutz-Fahr.

Almas har et stort udvalg af produkter, reservedele, tilbehør og maskiner til hus, have og park. Sortimentet henvender sig til både privatpersoner og professionelle fagfolk med behov for specielle maskinløsninger, skriver Almas Park og Fritid i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har parktraktorerne fra Iseki og Yanmar i vores program. De dækker op til cirka 60 hk, og derfra kommer Deutz-Fahr så til at tage over, fortæller direktør Peter Olesen, der forventer sig meget af den nye forhandling.

- Med Deutz-Fahr traktorerne kan vi både levere en helt enkel og billig frontlæssertraktor til fritidslandmanden og en avanceret, smalsporet traktor med 4-hjulsstyring til topprofessionelle aktører i det private og kommunale parksegment, hvor vi i forvejen har mange kunder, siger han.

Selv om Deutz-Fahr tilføjer flere hestekræfter til produktporteføljen, er det ikke planen i Almas Park & Fritid, at man vil til at sælge store traktorer til landbrugssegmentet.

Superavancerede traktorer

- Vi planlægger at fokusere på Deutz-Fahr serie 3 og 5 der rummer modeller fra helt enkle traktorer, der kan køres af alle, til superavancerede traktorer med trinløs transmission op til cirka 120 hk, siger Peter Olesen.

Til de sidstnævnte hører en ny 5'er-serie med firhjulsstyring. Den kan køre med konventionel forhjulsstyring, 4-hjulsstyring og som end også krabbestyring, så chaufførerne har virkelig gode muligheder for at komme rundt og arbejde, hvor pladsen er trang.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Når 4-hjulsstyringen er slået til, er dens venderadius cirka 26 procent mindre end med konventionel styring.

- Dens smidighed er uovertruffen, transmissionen er trinløs, og dens tekniske udrustning er meget høj, så den glæder vi os til at vise til vores professionelle kunder, siger direktøren.