Lyt til artiklen:

Moni Worldwide stiller op med 880 kvadratmeter stor stand på Agromek

00:00
Hastighed: ???x
02:27

Forventningerne til årets udgave af Agromek er store hos Deutz-Fahr-importøren Moni Worldwide, som stiller op med en 880 kvadratmeter stor stand, der er tre gange så stor som virksomhedens stand på 2022-udgaven af messen, skriver Moni Worldwide i en pressemeddelelse.

- Agromek er årets helt store trækplaster, og vi giver den fuld gas, for vi vil hellere investere i fremtiden end spare os ihjel. Jeg forventer, at der kommer en masse besøgende, og at der blandt disse vil være en stor nysgerrighed og en vilje til at investere oven på en usikker tid. Jeg tror, at mange vil være interesserede i at se nærmere på vores produkter og få en føling med, hvad vi kigger ind i, lyder det fra Henrik Hansen, CEO, Moni Worldwide.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Event-trailer

Deutz-Fahr importøren har en lang række nyheder med til Agromek 2024.

Herunder den firehjulsstyrede 5115 TTV og mellemklassetraktoren 6135 C TTV, som kun har kørt i Danmark i kort tid.

- Derudover har vi en kæmpe event-trailer med, som skal være med til at styrke og strømline vores messetilstedeværelse - her vises film og præsentationer på store skærme, ligesom traileren også kan lukkes af til eksklusive arrangementer, siger Henrik Hansen.

Henrik Hansen fortæller videre, at Moni Worldwide siden seneste Agromek-messe er gået ind i flere lande, og at der er en forventning om, at eksempelvis en del svenske forhandlere gæster messen. Han oplyser også, at den hjemlige markedsandel siden sidst er vokset fra 4-5 procent til 13-14 procent.

Udvidet messeoplevelse

I Agromek-ledelsen glæder man sig til at byde Moni Worldwide velkommen tilbage på Agromek - også fordi det udvider de besøgendes samlede oplevelse på messen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi sætter stor pris på, at endnu en traktor-importør har meldt sin ankomst til årets Agromek, og vi glæder os over, at de besøgende igen får mulighed for at opleve Deutz-Fahr-traktorer på Moni Worldwides nu endnu større stand, lyder det fra Sten Andersen, formand for Agromek.

Agromek finder sted i MCH Messecenter Herning 26.-29. november 2024.