Lyt til artiklen:

Wekoagro har plus på bunden og ser lyst på fremtiden

00:00
Hastighed: ???x
02:40

I 2023 har Wekoagro investeret stort i service, ligesom renter og lønstigninger har trukket penge op ad kassen i virksomheden. Det til trods kommer selskabet gennem 2023 med 4,9 millioner kroner på bunden efter skat, det meddeler Wekoagro i en pressemeddelelse.

På trods af nedgang i resultatet i forhold til tidligere år ser Tom Myrdal, direktør i Wekoagro Machinery, alligevel positivt på virksomhedens seneste resultat.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

- På grund af virksomhedens vækst gennem årene har vi fået opbygget en mangel på servicepersonale. Service er en vigtig nøglesten i vores strategi, og derfor har vi i 2023 helt bevidst satset stort på fastholdelse af vores personale samt på ansættelse af mere servicepersonale til både telefonsupport og udekørende service, forklarer Tom Myrdal, der ser oprustningen af servicepersonale som en vigtig og afgørende investering.

Kartoffeloptager med renseløsninger, der kan tage fra

Se også:

Kartoffeloptager med renseløsninger, der kan tage fra

Direktøren forklarer desuden, at Wekoagro Machinerys seneste resultat, ligesom i mange andre virksomheder i landbruget, er påvirket af inflationen samt renternes udvikling.

- Forrige år var et særligt godt år for os med vores bedste resultat til dato. Vi oplevede, at vores kunder havde en meget stor investeringslyst, som gav en fremrykning af mange af vores ordrer i 2023. Da det samtidig er en stor prioritet for os, at vi altid har en stor lagerbeholdning af maskiner og reservedele, er vi derfor blevet ramt af rentens udvikling i 2023, og det har naturligvis påvirket årets endelige resultat, forklarer Tom Myrdal.

2024 bliver et spændende år

I Wekoagro Machinery er man fint tilfredse med årsregnskabet 2023, men Tom Myrdal er også særligt tilfreds med starten på 2024.

- Vi ser et rekord første kvartal på både omsætning, resultat og ordrebogen. Det er vi naturligvis meget begejstrede for, og vi sætter meget stor pris på vores loyale kunder såvel som alle de nye, forklarer Tom Myrdal og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Derudover glæder vi os meget til at kunne løfte sløret for det nye klargøringscenter, som vi er i gang med at bygge i forlængelse af vores afdeling i Hammel. Det bliver på hele 2300 kvadratmeter, og vi forventer, at det står klar til oktober 2024.

Wekoagro udvider salget af SIP

Se også:

Wekoagro udvider salget af SIP