Lyt til artiklen:

Bestyrelsesmedlem forlader Danish Crown

00:00
Hastighed: ???x
02:01

Efter tre år som bestyrelsesmedlem i Danish Crown A/S har Camilla Harder Hartvig valgt at træde ud for at koncentrere sig om andre opgaver og bestyrelsesposter, det meddeler slagteriet i en pressemeddelelse.

I sin tid i Danish Crown har Camilla Harder Hartvig bidraget til en øget internationalisering i selskabet, men hun er for nyligt indtrådt i to bestyrelser indenfor kvinders sundhed og ønsker at give disse opgaver endnu mere fokus.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danish Crown er klar til smågriseproducenter som andelsejere

Se også:

Danish Crown er klar til smågriseproducenter som andelsejere

- Det har været spændende at være en del af en historisk og så vigtig dansk fødevarevirksomhed i tre år. Jeg er dybt taknemmelig over for formanden, resten af bestyrelsen og direktionen for at have inviteret mig ind i denne spændende og udfordrende verden og vil altid se tilbage på disse tre år som meget indsigtsfulde og lærerige, siger Camilla Harder Hartvig.

- Jeg vil gerne sige tak til Camilla for hendes indsats i Danish Crowns bestyrelse igennem de sidste tre år, hvor hun har bidraget med gode eksterne og internationale perspektiver igennem en vigtig periode for virksomheden. Vi forstår hendes beslutning og ønsker hende al mulig held og lykke i fremtiden, siger bestyrelsesformand Asger Krogsgaard.

På baggrund af Camilla Harder Hartvigs beslutning har Danish Crown allerede gennemført en grundig proces for at identificere den rette afløser. Vedkommende vil efter aftale tiltræde til november og vil blive offentliggjort til efteråret.

- Camillas beslutning giver os muligheden for at bringe et nyt bestyrelsesmedlem ind i folden, og vi er glade for at have fundet en værdig afløser med international erfaring og baggrund i fødevareindustrien, siger bestyrelsesformand Asger Krogsgaard.

Bestyrelsen i Danish Crown A/S består på nuværende tidspunkt af seks demokratisk valgte andelsejere, tre medarbejderrepræsentanter og fire eksterne bestyrelsesmedlemmer fra relevante lederstillinger i dansk erhvervsliv.

Fokus på bæredygtighed skal sælge mere dansk gris til kræsne japanere

Se også:

Fokus på bæredygtighed skal sælge mere dansk gris til kræsne japanere