Lyt til artiklen:

Søndergaard giver et kig ind i grøn trepart

00:00
Hastighed: ???x
01:34

Arbejdet i Grøn trepart har nu stået på i nogle måneder, og der venter fortsat et stort arbejde forude. Derfor inviterer Landbrug & Fødevarer alle medlemmer til at deltage i et webinar den 23. maj om status på Grøn trepart, skriver L&F i en pressemeddelelse.

Uden at bryde fortroligheden fra forhandlingsrummet vil formanden på webinaret sætte lidt ord på, hvad han gør sig af refleksioner om treparten, dens formål og L&Fs medvirken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Søndergaard: Vi kan stadig påvirke udfaldet af C02-afgiften

Se også:

Søndergaard: Vi kan stadig påvirke udfaldet af C02-afgiften

Webinaret er for medlemmer af en forening under L&F.

Treparten består ud over regeringen af Landbrug & Fødevarer, Danmarks Naturfredningsforening, Fødevareforbundet NNF, Dansk Metal, Dansk Industri og Kommunernes Landsforening. Herudover deltager Concito i treparten som en særskilt videnspart.

"Den grønne trepart skal komme med anbefalinger og løsninger til en grøn omstilling af dansk landbrug, og omstillingen skal gennemføres på en måde, så Danmark fortsat har et konkurrencedygtigt fødevareerhverv med attraktive erhvervspotentialer og arbejdspladser i fremtiden", står der i Kommissorium for den grønne trepart.

L&F: Klimafremskrivning ændrer ikke på ambitioner

Se også:

L&F: Klimafremskrivning ændrer ikke på ambitioner

Arbejdet i den grønne trepart blev påbegyndt i januar 2024. Forhandlingerne skal være afsluttet og afleveres senest i juni 2024.

Læs Kommissorium for Grøn trepart.

Den grønne trepart besøger flere landmænd

Se også:

Den grønne trepart besøger flere landmænd