Lyt til artiklen:

Danæg kan fejre 130-års jubilæum med nyt domicil

00:00
Hastighed: ???x
02:15

Danæg har haft base i Christiansfeld siden 1982, hvor selskabet har nydt godt af det lokale fællesskab og den solide støtte fra byen. Derfor er det naturligt at fortsætte udviklingen af virksomheden i samme område.

- Vi har oplevet betydelig vækst de seneste år, og derfor er vi vokset ud af vores nuværende lokaler. Vores selskab og vores værdier er og har været dybt forankret i Christiansfeld i mere end 40 år. Derfor er det også helt naturligt, at vi har valgt at placere vores nye domicil tæt på vores eksisterende lokaler. Det nye og inspirerende byggeri skal give os de ideelle rammer for innovation, udvikling og vækst i fremtiden, siger Jann Dollerup Vig Jensen, adm. direktør i Danæg.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Den nye administrationsbygning, som er tegnet af Jesper Thyge Brøgger og bliver bygget af Daugaard Pedersen vil rumme både administrationen for ægpakkeriet Danæg A/S og koncernen Danæg Holding. I alt vil byggeriet rumme 60 kontorpladser, skriver Danæg i en pressemeddelelse.

De nuværende administrationsbygninger vil blive omdannet til lager- og produktionsområder, hvilket giver mulighed for at forbedre logistikken og imødekomme den stigende efterspørgsel efter æg og æg-produkter.

Fødevarekvalitet

- Både nybyggeriet og de logistiske justeringer er helt i tråd med Danægs strategi, hvor vi skal sikre, at vi fortsat kan levere fødevarekvalitet og -sikkerhed efter højeste de standarder til vores kunder og samarbejdspartnere, siger Jann Dollerup Vig Jensen.

Danæg forventer at byggeriet vil stå færdigt til sommeren 2025, hvilket passer perfekt med fejringen af selskabets 130-års jubilæum.

DanægDanæg er en af Danmarks førende producenter af æg og æg produkter, med en historie der strækker sig over mere end 129 år.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Danæg leverer et bredt udvalg af produkter til kunder både nationalt og internationalt. Selskabet har mere end 400 ansatte fordelt på tre lande.