Abonnementsartikel

Medarbejdere fra Danish Crown, Tulip og Friland A/S medvirker atter i år på Danmarks Smukkeste Festival i Skanderborg.

På festivalen, der finder sted 6.-10. august, kan nogle få heldige festivalgæster overnatte i Frilands specialindrettede svinehytter, placeret i det smukke område lige ned til Skanderborg sø.

Artiklen fortsætter efter annoncen

De vil vågne op til en lækker, økologisk morgenmad, der endda byder på en ægte nyhed.Tulip benytter nemlig Danmarks Smukkeste Festival til for første gang at lade forbrugerne smage en ny, økologisk bacon, der fra efteråret vil kunne købes i butikkerne.

Det økologiske Tulip bacon er håndsaltet på gammeldags manér og kødet kommer fra Frilands økologiske grise.

- Det er en god mulighed for at præsentere Tulips økologiske bacon for første gang, og vi er sikre på, at folk vil tage godt imod det. Det er bacon lavet på den gammeldags facon, og det smager fantastisk, siger kategorichef i Tulip, Mette Schacht Færch.

Også hos Friland og Danish Crown er der glæde over, at de tre virksomheder i fællesskab kan få gavn af både festival og lancering af nye produkter.

- Vi glæder os til at forkæle vores festivalgæster – og ved fælles indsats give dem en uforglemmelig oplevelse i Danmarks Smukkeste Svinesti. De heldige gæster, som har vundet hytterne ved lodtrækning, skal naturligvis kunne mærke økostiens ekstra velfærd. Derfor er det passende, at de bliver de første, der kan nyde Danmarks nye økologiske bacon, siger Randi Kok, kontorchef i Friland A/S.