sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Find den helt rette gaffeltruck

00:00
Hastighed: ???x
01:51

Her kan I få gaffeltrucks med løftekapacitet på helt op til 18000 kilo, hvis det er det, I har behov for.

Der er ingen grund til at investere i noget, I aldrig får brug for - så skal I primært plukke mindre varer fra hylder på et lager, kan det tænkes, at en gaffeltruck med en løftekapacitet på for eksempel 1000 kilo er nok for jer. Det kan også være, det passer bedre ind i budgettet. Når der tales budget, kan I samtidig overveje, om I kan stille jer tilfreds med en god, brugt gaffeltruck - så kan der ofte være pæne beløb at spare.

Elektrisk eller IC-gaffeltruck?

Har I overvejet, hvordan jeres gaffeltruck skal drives? Er der tale om, at den primært skal benyttes indendørs, er den klare anbefaling, at I sørger for at investere i en elektrificeret gaffeltruck. En ting er, at det er en grønnere løsning - noget andet er, at de ikke forurener indendørsmiljøet med os fra udstødningen. Det kræver god ventilation, hvis man skal komme det til livs. En elektrificeret gaffeltruck kan sagtens holde til en hel arbejdsdag, hvis I sørger for at lade den op uden for arbejdstimerne.

Arbejder I udendørs, kan det være, I gerne vil drage fordel af muligheden for at investere i en gaffeltruck, hvor I ikke skal bruge tid på opladning. I så fald giver det mening for jer at kigge på IC-trucks, der er drevet på gas eller diesel, som dermed er noget hurtigere at fylde op, når de kører tør.