Abonnementsartikel

Der skal være en klar retning for virksomheden, hvis involvering, delegering og lydhørhed skal føre til ansvarlige og engagerede medarbejdere.

Som leder af en virksomhed er det vigtigt, at du har en klar strategi - altså et klart billede af, hvordan virksomheden skal drives og udvikle sig, så du kan formidle det, så det står klart for medarbejderne. Der er en god chance for, at nogle af dem er uenige, og du skal naturligvis lytte til modspillet og bruge det som inspiration. Men du skal kun ændre retning, når det giver god mening for dig - og når tiden er til det.

Forestil dig et boldspil med hemmelige regler og uden linjer på banen. Det er kun dommeren, der kender reglerne, og han fløjter, når reglerne bliver overtrådt, og når spillerne kommer uden for banen. Det vil til sidst ende med et forsigtigt klumpspil på midten, fordi spillerne vil forsøge at undgå at begå fejl. Dermed laver de heller ingen toppræstationer.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.