sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Industriehof - en succeshistorie, der bliver stærkere

00:00
Hastighed: ???x
06:31

Med mere end 280 kvalificerede medarbejdere gør det muligt at levere produkter og reservedele til alt indenfor landbrug til kunder over hele verden.

Som en familiedrevet virksomhed, der formet af landbruget, tror vi på, at vi ved præcis, hvad der betyder noget, når det kommer til brugen af landbrugsmaskindele.

Vi tilbyder reservedele og sliddele samt tilbehør fra førende leverandører, men en større del kommer nu fra vores egen produktion.

Vi har i de senere år gjort mere og mere i at fremstille dele, der kan modstå høje belastninger og tilføre god værdi for pengene.

Vores fokus er ikke kun på enkelte produkter, men også på udvikling af patenterede produkter og optimering af allerede eksisterende produkter, så produktsortimentet konstant vokser!

Hvad kan Industriehof tilbyde?

Hvis det, man søger er:
• Høj kvalitet.
• Færre reparationer og/eller skift af sliddele i sæsonen.
• Bedre/lavere maskinomkostninger.
• Fokus på påvirkningen af miljøet.

Så vil de følgende produkter kunne indfri en stor del af punkterne. Vi har blandt andet bevist på testlandbrug i Wedemark, at vores produktserier kan lede til et mindre brændstofforbrug

Duraface

DURAFACE-belægningen består af en hårdmetal-legering, som kan påføres i flydende tilstand på enhver metaloverflade og efterfølgende med en hærdning.

rich-media-1
.

Duraface-belægninger påføres dog ikke kun på gåsefodsskær, plovdele, motorharvetænder osv., men også til foderblanderknive, og der kommer jævnligt flere og flere produkter til vores program.

Ved en jordbearbejdning er det en stor fordel, at skærets skarphed og arbejdsbredde bibeholdes til det sidste - og desuden vil skæret være mindre påvirket af stenede forhold.

Den vedvarende skarphed gør, at brændstofforbruget pr. hektar vil være mindre i skærets levetid.

Fordelene for alle Duraface coatede dele er grundlæggende, at delenes levetid øges med op til 2-5 gange sammenlignet med en tilsvarende standardversion.

Extreme

Landmanden skal kunne stole på sin maskine og dens sliddele gennem hele sæsonen.

Forvent sliddele, der kan modstå store belastninger og sikre en høj kvalitet af jordbearbejdningen, uden at være for dyre.

Hårdmetal er et slidstærkt materiale og udmærker sig først og fremmest ved sin usædvanligt lange levetid på otte til ti gange længere end standard.

Vores "Ekstreme" produkter bliver analyseret af vores specialister igen og igen, og vi arbejder tæt sammen med landmændene for at minimere sliddet på delene.

Vi har Extreme produkter til stubbearbejdning, pløjning, klargøring af såbed, såning, ukrudtsbekæmpelse, kartoffelhøst og meget mere.

rich-media-2
.

Selvom det ikke er nødvendigt at skifte dele så ofte, leverer vores "Ekstreme" sliddele en god kvalitet og samme arbejdsdybde gennem hele deres levetid.

Niaux200 tallerkner - styrk din præstation.

Konceptet for Niaux200 tallerkner er at kombinere hårdhed, høj slidstyrke og fleksibilitet (modstandsdygtighed over for stød og deformationer) og at opnå den længste levetid på markedet.

De vigtigste fordele ved at bruge Niaux200 er:
• Langtidsholdbar. Takket være en meget høj hårdhed i arbejdsområdet.
• Effektive. Niaux200 skiveblade sikrer en perfekt skærekvalitet gennem hele deres levetid.
• Robust. Niaux 200 disc er meget elastisk og designet til at modstå ekstreme stød og deformationer.

rich-media-3
.

Niaux200-skiven opbygget til at absorbere stød, deformationer, men stadig holde kvaliteten og slidstyrken i hele livet.

Niaux200 findes i mange forskellige typer, der passer til mange forskellige maskintyper - blandt andet til tallerkenharver og såmaskiner.

Bourgault

I dag ser vi flere overvejelser og spørgsmål til produkter til reduceret jordbearbejdning og/eller direkte såning, og her er vores Bourgault-produkter værd at overveje.

Især Versatile Opener System (VOS), som er udviklet over flere år i Canada til tandsåmaskiner, er værd at se på.

rich-media-4
.

Baseret på denne erfaring har vi nu solgt Bourgault VOS-såenheden til mere end 250 såmaskiner i England, Frankrig og Danmark og ofte med løsningen til at placere frø og gødning (granulært eller flydende) i samme arbejdsgang.

Fordelene nævnt af landmænd er følgende:
• Mindre trækkraft påkrævet = Mindre brændstof (Op til 60 procent mindre. Bedre for økonomi og miljø)
• Overlegen frøplacering = Hurtigere og ensartet spiring.
• Bevarelse af jordfugtighed = Bedre spiring, optimal udnyttelse af gødningen.
• Mindre "forstyrrelse" af jorden = Sikre god dækning af frørækker - også i fugtig jord.

Made in Germany.

En stor dele af ovenstående produkter er Industriehof direkte involveret i.

Et samarbejde mellem landmænd, vores produktionssteder og leverandører er baseret på vores avancerede teknologi, omfattende tekniske ekspertise og mange års erfaring med fremstilling af sliddele i Wedemark, Tyskland.

Det betyder, at produktionsprocessen, fra design, fremstilling af prototyper og produktion og test foregår på samme sted om det er Tyskland, Frankrig eller Canada. Alle produkter gennemgår en omfattende testprocedure, før de kommer på markedet.

Alle nævnte produkter har fælles mål. Nemlig at opnå en bedre økonomi pr. maskine/hektar, samt forhåbentlig et mindre forbrug af brændstof.

"Det har vist sig muligt, og vi vil derfor forsætte med at have fokus på dette område" siger Area Sales Manager John S. Madsen.

Hvor finder man Industriehof dele?

Alle vores dele finder du på vores hjemmeside www.industriehof.com - i 15 forskellige kataloger. Du kan søge og finde de nødvendige dele efter originalt varenummer, efter maskinnavn eller efter dimensioner.

"Men det er altid muligt at kontakte mig via telefon eller e-mail, således at man kan finde de rigtige produkter og rette løsninger samt høre hvor man kan køber vores produkter" siger John S. Madsen