Lyt til artiklen:

Hollandsk auktion hos Ziegler Danmark i dag

00:00
Hastighed: ???x
01:30

I dag, torsdag den 29. februar, kl. 9:30, åbner Ziegler Danmark dørene for alle, der har lyst til at sparke redskaber og gøre en måske lidt for god handel.

- Vi har åbent hus i dag med næsten alle populære Ziegler redskaber på matriklen. Vi afholder hollandsk auktion med mange udvalgte redskaber, så du kan gøre en fantastisk handel hvis du har nerver til at vente eller slå til på rette tidspunkt før personen ved siden af, forklare en smilende Allan Kristiansen, salgsansvarlig hos Ziegler Danmark, der er glæder sig til i dag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der er åbent hus med alt, hvad der normalt hører til: redskaber, sparken dæk, hyggelig snak, pølser og kolde drikkevarer.

rich-media-3
Indvendig er her i en af bygningerne fyldt op med redskaber. Foto: Esben Henneberg.

Ziegler Danmark har også hivet nogle nyheder med hjem som er klar til salg i dag.

- Vi har jo vores nye Pick-up rive - 7,5 meter nye liftophængte dicharve med store tallerkner - 3,5 meter discharve - En gyllevogn som ikke er set på danskgrund før, som vi er spændte på at se om nogle vil være interesseret i at få ud at køre, siger Allan Kristiansen.

- Vi mangler kun vores nye plov på linjen, men den kunne ikke nå det, så den må folk se ude i marken her i foråret, siger Allan Kristiansen.

Hele åbenthus i dag hos Ziegler Danmark er i Vissenbjerg fra kl 9:30 til 16.