Abonnementsartikel

Vejle-firma fortæller om at forbedre dyrs sundhed og ydelser på NutriFair - og dermed også landmandens indtjening - via naturlig ernæring.

- Vores klare mål er at være med, når landbrugets beslutningstagere mødes, og derfor er vi naturligvis med på messen i Fredericia, fortæller administrerende direktør i Alltech Denmark, Per Laustsen.

Alltech har flere end 3.500 medarbejdere på verdensplan og er tilstede i 128 lande. Den skandinaviske base er på Skomagervej i Vejle, hvorfra salg, marketing og rådgivning varetages.

Virksomheden beskæftiger sig blandt andet med at rådgive om skimmelsvamp, som grise og køer kan være særligt følsomme overfor.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Alltech har udviklet en test, der kan analysere for flere end 37 forskellige mykotoksiner. Udover løsninger inden for toksiner forsker og innoverer Alltech inden for dyre- og plantesundhed samt ydeevne. Produkter som levende gærkulturer og organisk selen sælges både gennem foderstoffirmaer og direkte til landbruget.

- Det er også på NutriFair, vi får mødt landbrugets aktører og får udbredt vores arbejde med det mål at holde fokus på dyrenes sundhed og ydeevne gennem naturlig ernæring, samtidig med at den enkelte landmand kan se en indtjening, siger Per Laustsen. ?lib