Selv har Hans Erik Jørgensen, Hårby på Fyn, ikke skænket det en tanke, at han sådan set tilhører en minoritet indenfor den økologiske produktion - i hvert fald målt i procenter.

- Jamen, det er da nok muligt, siger han lidt overrasket, da han bliver præsenteret for det faktum, at kun 0,5 procent af svineproduktionen i Danmark er økologisk. Når vi taler mælk, æg og grøntsager, ligger den økologiske andel af den samlede produktion på henholdsvis 10, 18 og 20 procent.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.