Abonnementsartikel

Hans Erik Jørgensen skal tegne Landbrug & Fødevarers økologiske profil i de kommende år, og han ser gode muligheder for flere økologiske grise.

Selv har Hans Erik Jørgensen, Hårby på Fyn, ikke skænket det en tanke, at han sådan set tilhører en minoritet indenfor den økologiske produktion - i hvert fald målt i procenter.

- Jamen, det er da nok muligt, siger han lidt overrasket, da han bliver præsenteret for det faktum, at kun 0,5 procent af svineproduktionen i Danmark er økologisk. Når vi taler mælk, æg og grøntsager, ligger den økologiske andel af den samlede produktion på henholdsvis 10, 18 og 20 procent.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få adgang til alle artikler på Maskinbladet.dk
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.