Igennem de sidste mange år har dansk svineproduktion vist en enorm evne til at udvikle sig og styrke virksomhedernes effektivitet. Virksomhederne er blevet større, og rutinerne er blevet stadig strammere for at opnå størst mulig effektivitet for færrest mulige lønkroner. Spørgsmålet er nu bare, om de rutiner koster på dyrevelfærden og dermed på branchens omdømme.

Ser man på erhvervet udefra som uvidende dansker, ser man sikkert et andet billede end bønderne gør.

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.