Abonnementsartikel

Slagtesvineproducent fra Falster halverer et dødelighedsproblem samtidig med et minimeret medicinforbrug.

Henrik Larsen er landmand på Falster, hvor han blandt andet producere cirka 22.000 slagtesvin fra syv til 100 kg. Derudover driver han cirka 600 hektar med korn og sukkerroer.

Stalden, som består af tre ejendomsparceller, passes dagligt af to medarbejdere foruden Henrik Larsen selv. Grisene leveres fra en fast leverandør, og selvom der tjenes penge på grisene, er Henrik Larsen dog i tvivl om, hvorvidt han vil fortsætte med produktionen, hvis leverandøren stopper.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.