Abonnementsartikel

2 stjerner

Tromlerenser med høj kapacitet til rensning af korn før lagring. Der er mulighed for flytning af renser mellem ejendomme.

Tromlerenseren type T80/100 har en kapacitet på op til 100 tons pr. time. Den er forsynet med en støvsuger til at fjerne støv og lette partikler i indløbet. Tromlen består af et ydersold og et indersold, og under renseren er der monteret en snegl der transporterer det rensede væk. Den er lavet flytbar ved hjælp af beslag til pallegafler, der gør det muligt, at flytte renseren fysisk mellem lagre.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kornet, som skal renses, ledes ind via indløbet igennem støvsugeren, hvor de lette partikler bliver fjernet, herefter ind i det inderste, roterende sold. Korn og mindre partikler falder igennem indersoldet og lander på ydersoldet. De partikler, som ikke kan komme gennem indersoldet, forsætter hele vejen indvendig i indersoldet, og for enden af indersoldet falder det ned i udløbet for afrensede, større partikler. Kornet og de mindre partikler, som nu er i ydersoldet, renses nu på den måde, at de mindre partikler, såsom sand falder igennem ydersoldet, og ned i udløbet for afrenset sand. Det nu rensede korn forsætter indvendig i ydersoldet, og for enden af ydersoldet falder det ned i udløbet for afrenset korn.