For fjerde gang præsenterer Agrifarm en trestjernet Europanyhed på Agromek.

Denne gang er det nyheden "Agri Air Clean - Effektiv emissions reduktion" inden for kategorien Staldmekanisering.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Agrifarm arbejder med udvikling og salg af miljøvenlige staldkoncepter til køer og grise. Staldene medvirker til at reducere miljøbelastningen med op til 75 procent, og teknologierne forbedrer klimaet i staldene, samtidig med at energibehovet nedsættes væsentligt.

- Vi har set frem til at præsentere vores produktnyhed Agri Air Clean på Agromek og håber landmændene vil tage godt i mod den, fortæller Hans Jørgen Pedersen, Adm. direktør i Agrifarm.

Agrifarms produktnyhed er en modulopbygget luftrenser, der via en fotokemisk renseproces fjerner generende gasser såsom ammoniak og svovlbrinte fra kvæg og svinelandbrug i stalden.

- I kombination med Agrifarms unikke staldløsninger til køer og grise, så virksomheden et behov for udvikling af en effektiv luftrenseteknik, som var nem at anvende og økonomisk attraktiv for landmanden. Via et gulvudsug kan man med den nye renseteknologi opsamle en mængde emission, som det ikke har været muligt at opsamle tidligere, med meget høj effektivitet. En anden klar fordel ved renseteknologien er, at den kan slukkes og startes op efter behov med en høj effekt fra start. Dette er muligt, fordi det ikke er en biologisk proces, men en kemisk proces, der finder sted.

Der er mulighed for at møde Agrifarm på stand L 9270 på dette års Agromek i Messecenter Herning, som foregår i dagene fra den 25.-28. november 2014.