Der er vel ikke noget i vejen for, at man gerne vil gøre ting selv og sætter en ære i, at tingene bliver gjort, som man gerne vil have det.

Men hvornår skal vi inddrage andres mening i vores beslutninger? I dagligdagen er det vel oftest os selv eller medarbejderne, der har de største kompetencer til at få tingene til at glide, men når vi nærmer os de større strategiske eller økonomiske beslutninger, er det meget godt at få drøftet sagerne igennem med andre end konen derhjemme. Her er en gårdbestyrelse en mulighed, som netop bliver belyst i en af artiklerne i denne udgave af Agro.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Hvis man kan sætte egne behov og stolthed til side, så må det være i en ens virksomheds interesse, at de store beslutninger man træffer, er sket på det bedst mulige grundlag med input fra udenforstående. Der må medlemmer af en bestyrelse være den kapacitet, der kan og skal bidrage til at se tingene i et bredere perspektiv. Dermed sagt, de skulle gerne holde sig neutrale og se hårdt og konsekvent på om de ideer, der bliver fremlagt nu også er gunstige for gårdens fremtidige drift.

Husk at du som abonnent altid kan læse artiklerne på www.agrologisk.dk. Brugernavnet er dit abonnementsnummer, og adgangskoden er dit postnummer. ?