Lyt til artiklen:

Faglig Nytårskur ser dagens lys

00:00
Hastighed: ???x
02:03

Faglig Nytårskur er skræddersyet til blandt andet rådgivere, dyrlæger, forskere, universitetsstuderende, firmafolk og landbrugsskolelærere. Dagen byder på grisefaglige indlæg og netværk med dine kolleger i branchen.

Der er mulighed for at blive godt rustet til at svare på de spørgsmål, som griseproducenterne har til deres samarbejdspartnere, samtidig med at man plejer sit netværk, det skriver Seges Innovation i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Faglig Nytårskur er en kombination af Fagligt Nyt og FaDS Nytårskur, som i 2024 bliver til én nytårskur fjerde januar 2024.

- Vi har samlet dygtige folk på en række områder, så du er sikker på at få de nyeste resultater fra Seges Innovation. Derudover har du også mulighed for at netværke fra andre fra branchen, forklarer Janni Hales Pedersen, fagchef hos Seges Innovation.

Emnerne på dagen

På dagen vil nogle af de mest aktuelle emner inden for so- og pattegriseoverlevelse, fodereffektivitet, virushåndtering, miljøteknologi og meget mere blive afdækket.

Der er selvfølgelig også mulighed for spørgsmål og debat. Dagen byder på mere end ti indlæg fra spændende indlægsholdere, så du har indsigt i branchens nyeste resultater og innovationer.

- Vi ønsker at klæde rådgivere og samarbejdspartnere fra branchen på, så man som fagfolk er opdateret med den seneste viden i branchen, lyder det fra Janni Hales Pedersen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Temaerne spænder over:

  • Politik og økonomi.
  • Klima og miljø.
  • So- og pattegriseoverlevelse.
  • Fodereffektivitet.
  • Virushåndtering.
  • Miljøteknologi.

Fagligt Nytårskur er et udpluk af nogle af de emner, der rører sig i branchen. Arrangementet gør det muligt for alle, der arbejder med primærproduktionen at være på forkant med den nyeste viden.