Næsgaard Mobile er nu blevet udvidet med mulighed for logning af ukrudt, dræn og sten med mobiltelefonens kamera og GPS.

Næsgaard Markkort går nu online. Det giver mulighed for at få adgang til bedriftens markkort via den altid medbragte smartphone. Ved hjælp af din mobiltelefons indbyggede GPS kan du se og registrere præcis, hvilken mark du befinder dig på og derved let lave et opslag, der viser, hvilke behandlinger, du har udført på marken.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig kan du, når du er i marken og du for eksempel finder en stor sten, logge placeringen på telefonen med et enkelt tryk for senere nemt og uden problemer vende tilbage og finde/afhente stenen.

Det kunne også være et område, hvor der er problemer med for eksempel tidsler. Der vil så senere, og i princippet år efter år, være mulighed for at kunne minimere forbruget af planteværnsmidler ved kun at behandle det loggede område af marken og tilmed på det måske mest optimale tidspunkt, inden tidslerne kan ses i afgrøden.

Næsgaard Mobile kan bruges som et selvstændig produkt, men kan også bruges sammen med Næsgaard Markkort på PC og derved få adgang til flere funktionerer.

Når du bruger kortprogrammet på din mobiltelefon, har du adgang til luftfoto og vejkort i hele Danmark, og det er derfor nemt at få overblik over dine marker.

Datalogisk A/S - Standnr.: D3336.