Abonnementsartikel

John Deere's nye selvkørende sprøjte med navnet R4040i bliver afløseren for 5430i'eren. Den nye R4040i model har fået en ny 6,8 liters Tier4F-motor, som yder maksimale 255 hestekræfter, hvilket er 25 mere end forgængeren.

En ny næse, hvor motorhjelmen er placeret lidt lavere og 45 centimeter længere fremme, forbedrer kørekomforten, og ved fyldt tank er vægtfordelingen tæt på 50/50. Ifølge John Deere kan forbedringen især mærkes ved kørsel i bakket terræn.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kabinen er nydesignet, hvor specielt instrumentbords-volumen ved ratstammen er slanket og informationdisplayet er flyttet over i hjørnestolpen som på traktorserien.

Bedre bremser, er også en opgradering John Deere har forbedret på R4040i'eren, som en nødvendighed ved ændret vægtfordeling.

Bommen, har fået en ultralyds højdesensor mere, og kan nu med tre styk justere hver side af bommene individuelt og automatisk. Dette nivelleringssystem kalder John Deere for BoomTrac, hvilket i følge John Deere øger præcisionen, specielt ved kørsel i en lavning eller på en bakke top.

Godt udstyret

R4040i kommer som standard udstyret med autostyring og et års gratis abonnement på JDLink, hvilket giver mulighed for at fjernovervåge maskinen via værktøjet MyJohnDeere.

Automatiske sektionskontrol er ligeledes standart på John Deere's nye selvkørende sprøjte, og kan lukker bommen af i tolv sektioner, bommen som kan løftes op i en højde af 2,5 meter kommer også med to HighPower LED-projektører som både oplyser hvert dysespray ogforan og bagved bomenden. Med kun to LED-lygter fremhæver John Deere at vask af disse er nemmere end ved små LED's placeret ved dyserne.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Tanken er rundet lidt i i hjørnerne for bedre rengøring og kan maksimalt indeholde 4.400 liter, hjulophængene er uafhængig luftaffjedret, og stål bommene fås i bredder fra 24 til 36 meter.

Svenska John Deere AB - Standnr.: B2000. ?