sonsoreret-indhold

Lyt til artiklen:

Agritechnica 2023 - Velkommen til verdens førende messe for landbrugsmaskiner

00:00
Hastighed: ???x
04:37

Fra sprøjter til droner, fra traktorer til selvkørende udstyr, fra mejetærskere til digitale hjælpesystemer; Agritechnica tilbyder et komplet sortiment af landbrugsmaskiner, som gør det muligt for landmænd at træffe informerede investeringsbeslutninger. Agritechnica afholdes hvert andet år og tiltrækker omkring 400.000 besøgende fra mere end 100 lande.

Under temaet "Grøn produktivitet" tilbyder Agritechnicas tekniske fagprogram talrige præsentationer om bl.a. intelligent landbrug og hvordan nye koncepter og banebrydende innovation kan sikre landbrugets produktivitet, samtidig med at natur, klima og miljø beskyttes.

Besøgende fra landbrugssektoren værdsætter messen for det komplette udvalg af udstyr, løsninger og innovationer, der ikke kan opleves i dette omfang noget andet sted i verden.

Information: www.agritechnica.com

Adgangsbilletter: Køb her

Hundredvis af verdenspremierer

Et vigtigt trækplaster for internationale landmænd er de mange innovationer, som tilbyder øget effektivitet og andre fordele i praktisk landbrug. Flere hundrede kandidater i den prestigefulde Agritechnica innovationsprisordning vil præsentere markedsparate innovationer. Arrangøren af Agritechnica, DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - Det tyske landbrugsselskab), har belønnet 18 vindere af Innovation Awards Agritechnica 2023 med én guldmedalje og 17 sølvmedaljer.

rich-media-1
.

New Holland vandt guldmedaljen for det overordnede koncept for deres CR mejetærsker med dobbelt aksialrotor. Vinderne af Innovation Award AGRITECHNICA: AGRITECHNICA Innovation Award - Vindere i 2023 - AGRITECHNICA

Ekspertviden og indsigt

Ledende stjerner inden for international landbrugsteknologi og landbrug vil tale på scenerne ved Agritechnica. Men måske vil ukendte mestre eller nystartede virksomheder give dig præcis det input, du behøver. Du kan se frem til en fusion af ekspertviden, indsigt og inspiration.

rich-media-2
.

Teknisk fagprogram: Program - AGRITECHNICA

Systemer og komponenter

Her finder du den internationale leverandørbranches B2B-markedsplads for landbrugsmaskiner og hele off-highway sektoren. Ingeniører, udviklere, forskere, indkøbsansvarlige, forhandlere, reservedelsansvarlige, producenter af originaludstyr og foreninger mødes her for at hente viden om den seneste udvikling og den nyeste innovation inden for komponenter til landbrugsmaskiner og relaterede sektorer. Det er den perfekte tilføjelse til Agritechnica, verdens førende handelsmesse inden for sektoren.

rich-media-3
.

Yderligere information: Systemer og komponenter - AGRITECHNICA

Inhouse Farming og nye fødevarer

Hvordan kan vi anvende innovative produktionssystemer til at forsyne den voksende verdensbefolkning med sunde, næringsrige og bæredygtigt producerede fødevarer? "Inhouse Farming - Feed & Food Show", platformen for nye kompakte produktions- og fødevaresystemer som fx vertikalt landbrug, har til formål at besvare dette spørgsmål. B2B-platformen fejrer sin premiere på Agritechnica.

rich-media-4
.

Yderligere information: Start - Inhouse Farming (inhouse-farming.com)

Handelsmesser arrangeret af DLG

Agritechnica arrangeres af DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - Det tyske landbrugsselskab). DLG blev grundlagt i 1885, og stræber mod at øge den faglige viden inden for landbrug på tværs af grænserne. DLG trækker på et internationalt netværk af eksperter samt datterorganisationer i ni lande, og arrangerer over 30 regionale husdyr- og landbrugsmesser verden over, ud over de førende internationale messer; EuroTier for husdyrbrug og Agritechnica for landbrugsmaskiner, som begge finder sted i Tyskland.