Lyt til artiklen:

Revisionsselskab skal gøre Fjordland mere attraktiv

00:00
Hastighed: ???x
03:27

Rådgivningshuset Fjordland, tager nu nye skridt på deres vej mod fortsat at sikre professionel og værdifuld rådgivning for deres kunder. Det gør de ved at etablere revisionsselskabet Revifjord i samarbejde med den lokalkendte revisionsvirksomhed PHA Revision, det skriver Fjordland i en pressemeddelelse.

Med etableringen af Revifjord får Fjordland nye muligheder for at servicere kunder med revisoropgaver. Sådan lyder det fra Flemming Pedersen, der er vicedirektør for økonomi og jura i Fjordland.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Ved at skabe et revisionsselskab i samarbejde med PHA Revision får vi mulighed for at løse endnu flere og mere komplekse opgaver for vores kunder. Dét, at vi er gået sammen med en eksisterende revisionsvirksomhed, giver os adgang til et større netværk af revisorer og ikke mindst ny viden, lyder det fra vicedirektøren, der fortsætter:

- Det er en del af Fjordlands strategi, at vi skal styrke vores kompetencer, så vi i endnu højere grad kan servicere vores kunder, herunder vores erhvervskunder, med denne type af komplekse opgaver.

Planen er også, at Fjordland med etableringen af Revifjord bliver mere attraktive for både eksisterende og kommende medarbejdere.

- Vi vil gerne udvikle os som virksomhed, men også som arbejdsplads. Med ReviFjord vil vi fremadrettet kunne uddanne og udvikle vores eksisterende medarbejdere og samtidigt stå meget stærkere i rekrutteringen af nye. Det betyder meget for Fjordland, og det er en central del af vores strategi, at vi kan bidrage til at uddanne og udvikle vores dygtige medarbejdere, siger Flemming Pedersen.

En selvstændig enhed

Revifjord bliver en ny afdeling i Fjordland-familien, der ikke vil være ejet 100 procent af Fjordland, men fordelt mellem Fjordland og det tidligere PHA Revision. Revifjord består af det tidligere PHA Revision, og derudover vil Erhvervspartner Fjordland også blive en del af den nyetablerede revisionsvirksomhed.

Artiklen fortsætter efter annoncen

PHA Revision, der er ejet af Peder Harbo Andersen, træder ind i samarbejdet omkring Revifjord, med en stor viden og erfaring i faget og i lokalområdet.

- Vi er i alt fire medarbejdere, der alle sammen har arbejdet sammen i omkring 20 år. Derfor har vi en stor viden indenfor revision, men vi besidder også et stort lokalkendskab og en eksisterende kundeportefølje, som vi tager med ind i Revifjord, fortæller Peder Harbo Andersen.

Peder Harbo Andersen bliver direktør i Revifjord, og han glæder sig til at flytte ind i Fjordlands lokaler i Thisted, hvor han også vil fungere som daglig leder. Derudover vil Revifjord også have en afdeling i Skive, hvor tidligere leder af Erhvervspartner Fjordland, Dan Brogren Andersen, vil fungere som daglig leder.

- Det bliver både spændende for os, men det giver os også en masse nye muligheder. Vi bliver en virksomhed med omkring 20 medarbejdere, så vi får jo en masse nye kollegaer, som vi kan sparre med. Men udover at vi bliver flere folk og får en større fleksibilitet, så kommer vi fortsat til at servicere vores kunder som vi altid har gjort, slutter Peder Harbo Andersen.