Lyt til artiklen:

Ny hooklift med lasthøjde på under en meter

00:00
Hastighed: ???x
01:53

Der er udsigt til et mere stabilt og et hurtigere containerskifte med en lavere vinkel på containeren med svenske Ivarssons i Metsjös nye kroghejsevogn, MetaFlex 50-60 Low, der har en lasthøjde på under en mester og en egenvægt på 4,3 tons, skriver virksomheden i en pressemeddelelse.

MetaFlex 50-65 bygger på Metsjös 15 år gamle hooklift-model med hydraulisk affjedring. Den er bygget i højstyrkestål og laster standardcontainere fra fem til 6,5 meter.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

For at muliggøre den lavtbyggede konstruktion har kroghejseren hævede bremseklokker, som giver god frihøjde. MetaFlex 50-65 Low har en lang bogie for øget lovlig nyttelast og bedre fordeling af lastvægten.

- Tyngdepunktet er lavere, hvilket øger stabiliteten og trafiksikkerheden. Traileren kan udstyres med store 800 hjul, som i kombination med trailerens lave egenvægt giver lav jordpakning og stor stabilitet, oplyser Ivarssons i Metsjö

Ny ballevogn klar til tungere last

Se også:

Ny ballevogn klar til tungere last

Anders Ivarsson, der er administrerende direktør for Ivarssons i Metsjö, fremhæver visse egenskaber, som han mener vil tiltrække kunder.

- Vi videreudvikler vores containerkrogelifte med MetaFlex 50-65 Low. En hooklift er bedre, jo lavere den er bygget, givet den forbedrede frihøjde. Det betyder, at vi ikke skal gå på kompromis med andre tekniske funktioner. Eksempelvis kan hookliften stadig udstyres med store hjul og har samme lave vægt og teleskopisk tipcylinder ligesom før, siger han.