I besætningen hos Aksel Frandsen bliver der i dag flyttet en del rundt med grisene. Nu glæder medarbejder Stina Brødbek Sørensen sig til at se, om der er en effekt af at begrænse flytteriet.

Ved Oddense mellem Skive og Glyngøre driver Aksel Frandsen sin svineproduktion med 590 årssøer og en produktion af fravænningsgrise. Han og den ansvarlige for farestalden, Stina Brødbek Sørensen, har sagt ja til at deltage i det nye projekt, som har til formål at kortlægge forskellen på tilvæksten hos de grise, som går i farestalden, ud fra om de flyttes efter kuldudjævning, eller ej.

Hos Aksel Frandsen er der to ansatte i stalden. Stina Brødbek Sørensen har det fulde ansvar for farestalden, og Peter Bakke Krog står for løbe- og drægtighedsstald. Det bliver derfor primært Stina Brødbek Sørensen, som skal tage del i projektet.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.