Abonnementsartikel

Vi er nødt til at få ændret vilkårene for svineproduktionen i Danmark, så der kan komme gang i væksten igen.

Danmarks velstand og dermed vores fælles mulighed for at bo i et samfund med høj levestandard, sikre fri og lige adgang til uddannelse og sundhedsbehandling og fortsat have et velfærdssamfund, der kan tage sig af de, der ikke kan klare sig selv, afhænger af, at der tjenes penge. Kort sagt at vi er konkurrencedygtige og skaber overskud, så skattekassen får tilstrækkeligt med midler ind.

Med verdens højeste skattetryk er Danmark udfordret. Både fordi det høje skattetryk aftvinger høje lønninger og deraf følgende ringe konkurrence evne. Derudover er virksomhedernes omkostninger i form af skatter og afgifter, samt indirekte omkostninger i form af administrative byrder tilsammen noget, der trækker i den forkerte retning, når det drejer sig om at sikre et økonomisk fundament for Danmark på længere sigt.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.