Der er et vedvarende pres på planteavlen for at hæve høstudbytterne - både for at sikre konkurrenceevnen og for fremover at kunne brødføde en stadig stigende befolkning. Det stiller store udfordringer til planteavlen verden over - både den konventionelle og den økologiske. I første omgang er det vigtigt at få belyst, om der er væsentlige udbytteforskelle mellem økologisk og konventionelt planteavl, hvor store de i givet fald er, og om der er væsentlige forskelle med hensyn til afgrøder, geografi, driftsledelse, driftsform med mere.

Baggrund for sammenligninger

Få adgang til hele artiklen

Prøv første måned for kun 1 kr. og få ubegrænset adgang til alt indhold på Maskinbladet.dk*
Få adgang nu
Allerede abonnent?
* Efter første måned fortsætter abonnementet automatisk til normalpris - 179 kr. pr. md inkl. moms.
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.