Abonnementsartikel

På Østerlykke er køerne ikke så vilde med varmen, men det er majsen til gengæld.

Nu er ferietiden for alvor kommet over os, og der er gået agurketid i den her på Østerlykke. På den måde at forstå, at vores medhjælpere og os selv skal have afholdt ferie. Vi har høstet en lille smule og tredje slæt er kommet godt og nemt i hus, så der sker ikke det helt store her på gården.

Alligevel går tiden jo med dagligdagens små og store udfordringer. Lige nu mens jeg sidder og skriver, er det så småt begyndt at dryppe på taget, og det buldrer lystigt i det fjerne. Jeg håber virkelig, at det vil give et ordentligt regnskyl - sådan et hvor det bare buldrer, brager og lyner helt vildt, og hvor himlen åbner sig og lader det vælte ned med vand en god times tid. Og når det så klarer op, er alt så friskt og lækkert igen - og så behøver jeg ikke ud med vandingsmaskinerne den kommende uges tid.

Bliv abonnent og læs hele artiklen

Prøv vores introduktionstilbud for kun 1 kr. første måned og få fuld adgang til alt indhold på Maskinbladet og de digitale udgaver af de faglige magasiner Agro, Bovi og Hyo foruden spændende funktioner som lytteliste, læseliste og favoritter
Få adgang nu
Allerede abonnent?
Opsig når du vil til udgangen af indeværende abonnementsperiode.
Tilbuddet gælder kun, hvis du ikke tidligere har abonneret på Maskinbladet.dk.